fbpx
Vind ons op Facebook

Wij zijn er bijna klaar voor!

Officiële opening 12 mei !

Kan jij ook niet wachten om onze heerlijke streekproducten te proberen? Volg ons nu al op social media!

logo-grevenhuis

't Grevenhuis


ons verhaal

Verse, eerlijke streekproducten bij ons op uw bord of bij u in een potje…

Het Grevenhuis, een magische combinatie van heerlijke streekproducten op je bord, of om mee te nemen! Zin in een lekker wijntje? Lokale topwijnen vind je ook in onze store. Tot binnenkort!

Video afspelen

Lekker van bij ons.

HEERLIJKE STREEKPRODUCTEN OP JE BORD

Ingrediënten

streekproducten

Overal in Limburg vind je kwaliteitsvolle streekproducten, zoals champignons uit Riemst, forel uit de Voerstreek, waterkers uit Tongeren,… maar deze worden zelden in een typisch streekgerecht verwerkt. Vandaar het idee om voor zoveel mogelijk Limburgse gemeenten een typisch streekgerecht te ontwikkelen! We gaan voor een Culinair Limburg! En dit alles kan je hier in ’t Grevenhuis komen proberen!

Het Hoeselts

Bufke

Dit ‘hapje’ bestaat uit leverworst, mijn zelfgemaakte ‘Will’s Magic Pickles’, waterkers van Sint-Lucie in Tongeren en verse kruiden uit mijn eigen tuin. Dit Hoeselts Bufke is ideaal om als hapje of als voorgerecht te serveren. Om het helemaal af te maken, kan je er de Toetëlèr Amber Tripel bij drinken.

Menu.

online bekijken

Klik op de afbeeldingen om het menu te bekijken

Kan je niet wachten tot je bij ons komt eten? Wij kunnen ook niet wachten! Volg ons nu al op social media.

Wij serveren

enkel het beste

Locatie.

’t Grevenhuis is gelegen in het oudste pand van Borgloon. Het dateert al van de 17e eeuw! Recht tegenoger het stadhuis dat vroeger ’s Grevenhuis genoemd werd, “Het huis van de graven.” Vandaar de naam Grevenhuis voor het restaurant.

Entertaiment.

In onze mooie open keuken kan je alles op de voet volgen en geven we je avonden vol gezelligheid en sfeer! Kom en ervaar deze beleving zelf. Laat je betoveren door ons interieur en alle heerlijke streekgebonden producten!

Streekproducten.

Alle gerechten in ’t Grevenhuis worden gemaakt met streekproducten. Echte Limburgse boeren en top leveranciers brengen ons dagelijks verse ingrediënten zodat wij enkel en alleen het beste voor u op tafel kunnen zetten.